Jonas van Gestel (NL)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi there!

 

My name is Jonas van Gestel. I am 28 years old and I am from the Netherlands. I like to do sports, play the guitar, walk in nature and see friends. I also try to inspire people to be good for our planet.

I study in my hometown: Tilburg. I`m in my third year at the school of education (fontys), to become a primary school teacher. I have always been interested in languages. I speak Dutch, English, German, and Spanish.

In the past 3 years of teaching children, I found out that I love to teach them English. I think in our world of today English is very important and speaking it will broaden someone’s opportunities in life.

I will be working at and in Such Fun in February, March and April.

 

Hoi!

 

Mijn naam is Jonas van Gestel. Ik ben 28 jaar oud en ik kom uit Nederland. Ik hou van sporten, gitaar spelen, door de natuur wandelen en vrienden zien. Ook probeer ik anderen te inspireren om goed te zijn voor onze planeet.

Ik studeer in mijn thuishaven: Tilburg. Ik zit in mijn 3e jaar van de PABO op de Fontys. Ik spreek naast het Nederlands ook Engels, Duits en Spaans.

In de afgelopen 3 jaar dat ik les gaf aan kinderen, kwam ik erachter dat ik het geweldig vind om hen Engels te leren. Ik denk dat in de wereld van vandaag Engels zeer belangrijk is en het spreken ervan iemands kansen verbreed.

Ik ben werkzaam bij Such Fun in de maanden februari, maart en april

Post: EFL teacher <br> vakleerkracht

Experience:

Qualification:

# # #